Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dacă PSD `vrea pe bune demiterea guvernării, PSD poate să depună moțiunea sa de cenzură mâine`

arhiva personala
Alexandru Petria

Scriitorul Alexandru Petria are o părere foarte interesantă despre întâmplările din jurul moțiunii de cenzură. Care ar putea clarifica apele și să risipească acuzațiile de blat ale PSD cu PNL.

Petria spune pe Facebook că dacă PSD ”vrea pe bune demiterea guvernării, PSD poate să depună moțiunea sa de cenzură mâine. Și să ceară celorlalți nemulțumiți s-o semneze. Și atunci se despart apele. De-o parte oamenii, de cealaltă râmele.”

Vă prezentăm integral postarea scriitorului: _Din povestea moțiunii de cenzură, cel mai mototolit iese PSD. AUR e pe cai mari. Strategii lui pește-prăjit pot să vocifereze orice, aceasta e imaginea zilei de azi.

Ceea ce contează în viață este demnitatea. Eu să crăp, nu mă las umilit. Iar votanții PSD au toate motivele să se simtă umiliți, că sunt considerați de dus cu pluta de către lideri. Cine mi-o face, i-o plătesc cu prima ocazie. Iar PSD a avut ocazia.

Să zicem că n-am eu dreptate- dacă vrea pe bune demiterea guvernării, PSD poate să depună moțiunea sa de cenzură mâine. Și să ceară celorlalți nemulțumiți s-o semneze. Și atunci se despart apele. De-o parte oamenii, de cealaltă râmele”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.