Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dacia dă lovitura în Marea Britanie - Vânzările au explodat

digi24.ro
dacia duster nou

Vânzările de maşini noi în Marea Britanie au scăzut cu 2,9% în octombrie, o îmbunătăţire faţă de septembrie, când s-a înregistrat un declin de 20,5%, transmite Reuters preluată de Agerpres.

Livrările au scăzut luna trecută cu 12,2%, la 155.599 unităţi, a anunţat luni Asociaţia Producătorilor şi Comercianţilor de Automobile din Regatul Unit (SMMT). În topul celor mai bine vândute modele în octombrie se află Ford Fiesta, Volkswagen Golf, Mercedes-Benz A Class, Volkswagen Tiguan şi Ford Focus.

Citește și: Acuzație NĂUCITOARE: Dragnea și PSD au ascuns faptul că au plătit datoria externă din fonduri europene .

În octombrie, Dacia a vândut 1.778 de vehicule pe piaţa britanică, în creştere cu 9,42% faţă de perioada similară din 2017, când a înmatriculat 1.625 de unităţi.

Vânzările de maşini noi în Marea Britanie au scăzut cu 7,2% în primele zece luni din acest an, la 2,06 milioane de unităţi. În topul celor mai bine vândute modele se află Ford Fiesta, Volkswagen Golf, Vauxhall Corsa, Nissan Qashqai şi Ford Focus.

În perioada ianuarie-octombrie 2018, Dacia a vândut pe piaţa britanică 20.042 vehicule, în scădere cu 11,71% faţă de primele zece luni din 2017, când a înmatriculat 22.700 de unităţi.

Marea Britanie rămâne a doua mare piaţă auto din Uniunea Europeană, în urma Germaniei, dar înaintea Franţei, Italiei şi Spaniei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.