Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dacia prezinta ediţii aniversare ale tuturor modelelor produse sub marca românească

sandero dacia

Dacia va prezenta versiuni aniversare în editie limitata ale tuturor modelelor produse sub marca româneasca, cu exceptia Dokker Van, la salonul auto de la Geneva din martie, pentru a celebra zece ani de la relansarea brandului, a anuntat miercuri grupul francez Renault, de care apartine Dacia.

Modelele aniversare ale Dacia Sandero, Duster, Lodgy, Dokker, Logan si Logan MCV vor fi echipate cu o versiune îmbunatatita a sistemului multimedia si de navigare Dacia MEDIA NAV Evolution.
Sistemul include un ecran tactil mai mare, conectivitate prin USB si Bluetooth, pune la dispozitia utilizatorilor mai multe functii, inclusiv alerte pentru siguranta în trafic, si poate fi conectat la smartphone.
De asemenea, clientii vor putea alege ca modele disponibile în editie limitata sa fie vopsite în culoarea albastru, considerata ca fiind traditional asociata cu marca Dacia, se arata într-un comunicat al Renault, citat de Mediafax.
Versiunile aniversare pot fi dotate cu orice motor disponibil în gama Dacia si au o garantie de trei ani sau 100.000 de kilometri.
Prezentarea oficiala a modelelor aniversare va avea loc în 3 martie la standul Dacia de la Geneva, în cadrul unui eveniment rezervat presei, a anuntat luni Renault. Accesul publicului la cea de a 85-a editie a Salonului Auto de la Geneva va fi permis între 5 si 15 martie.
În iunie 2014, Dacia a lansat în România o editie limitata a modelului Logan, sub numele "Logan 10 Ani", pentru a celebra 10 ani de la lansarea celui mai bine vândut model pe piata locala.
Dacia produce la fabrica din Mioveni modelele Logan, Logan MCV, Sandero, Sandero Stepway, Duster si Renault Symbol. În Maroc sunt produse modelele Sandero, Sandero Stepway, Dacia Dokker si Lodgy.
Vânzarile Dacia au crescut cu 19% anul trecut, la 511.000 de autovehicule, principala piata fiind în continuare Franta, cu aproape 105.900 unitati, în timp ce în România livrarile au avansat tot cu 19%, la 29.625 de unitati, echivalentul unei cote de piata de 31,2%, potrivit companiei.
Cel mai bine vândut model a fost Sandero, cu 169.000 de unitati, dintre care 80% au fost livrate catre Europa Occidentala. Pe locul doi ca vânzari se afla Duster, cu 160.318 unitati comercializate, lideri fiind pietele din România, Franta si Spania. Dacia a vândut, de asemenea, 100.000 de modele Logan, cel mai multe în România, dar si alte tari din Europa de Est.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.