Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dacian Cioloș a avut o întâlnire SURPRINZĂTOARE la Guvern

ciolosBruxelles2

Prim-ministrul Dacian Cioloș a avut marți, de la ora 15.00, la sediul Guvernului, o reuniune de lucru cu reprezentanți ai magistraților și cu responsabili din domeniul Justiției pe tema salarizării în sistemul judiciar, alături de ministrul Justiţiei, ministrul Muncii și ministrul Finanţelor. Întâlnirea e surprinzătoare nu doar pentru că ea a avut loc în ziua în care parlamentarii au votat o moțiune simplă la adresa ministrului Justiției, Raluca Prună, ci și pentru că premierul nu a avut timp, până acum, să se întâlnească cu cei care o contestă pe Prună chiar din interiorul sistemului.

Împreună cu reprezentanți la vârf ai conducerii CSM, ÎCCJ, PÎCCJ și cu reprezentanții asociațiilor de magistrați s-au purtat discuții pe marginea divergențelor privind finanțarea salarizării și investițiilor în domeniul judiciar și s-au armonizat puncte de vedere divergente apărute în ultimele săptămâni.

Citește și: Acesta e CEL MAI IUTE ardei din lume: I-a făcut gaură în gât

În urma discuțiilor, premierul Dacian Cioloș a apreciat că s-a găsit deschiderea necesară a participanților pentru a lămuri inechitățile existente în salarizarea magistraților și a personalului care lucrează în sistemul de Justiție, prin găsirea în comun a unui cadru unitar și coerent pentru salarizarea în sistemul judiciar.

Reuniunea de lucru s-a terminat cu o invitație adresată magistraților de ministrul Muncii, Dragoș Pâslaru, de a participa la o întâlnire în perioada imediat următoare, la sediul Ministerului Muncii Familiei și Protecției Sociale, pentru a discuta valorile și principiile unei abordări coerente și unitare a salarizării în acest domeniu.

Citește și: Provincia cu cei mai mulți miliardari își deschide punct de reprezentare în România

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.