Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mișcare spectaculoasă pe scena politică - Dacian Cioloș a semnat pentru 'fără penali în funcții publice': 'Vă îndemn să vă alăturați'

facebook.com
Dacian Ciolos

Fostul premier, Dacian Cioloș, a semnat initiațiva cetățenească "Fără Penali în Funcții Publice", susținută de USR. Anunțul a fost făcut pe pagina personală de socializare. Mai multi actori, cântăreți, scriitori s-au implicat și au semnat această campanie în ultima săptămână.

„Vrem oameni cinstiți în funcții publice! Semnez inițiativa cetățenească “Fără Penali” și vă îndemn să vă alăturați.”, a scris fostul premier.

El a afirmat că este important ca iniţiativa USR de modificare a Constituţiei să meargă mai departe, astfel că va fi mai uşor pentru politicieni să promoveze ulterior legi cu privire la o administraţie curată şi un mediu politic curat.

Protestul românilor din Diaspora creează vâlvă - Gabriela Firea, întâlnire decisivă cu şefii SRI, SIE, ISU, Poliţiei şi Ambulanţei

„E imporant să mergem până la capăt cu acest proiect, pentru că, dacă vom avea în spate mulţi români care să susţină această idee, apoi e mult mai uşor şi legitim pentru politicienii din Parlament care doresc să promoveze legi în această direcţia - pentru a avea o administraţie curată, un mediu politic curat", a spus fostul premier, în Piața Universității.

Liderul Uniunii Salvaţi România (USR), Dan Barna, s-a arătat, duminică, la Alba Iulia, optimist în ceea ce priveşte atingerea pragului de 500.000 de semnături până la sfârşitul campaniei “Fără penali în funcţii publice”.

„Acum (duminică - n.r.) suntem undeva la 340.000 de semnături. Mai avem nevoie în această ultimă lună de aproximativ 160.000 de semnături. Sunt optimist că le vom strânge, dar este şi regula pe judeţ”, a declarat Dan Barna.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.