Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dacian Cioloș confirmă informațiile din presă: 'Candidez pentru șefia grupului Înnoim Europa, dar rămân activ și în politica din țară'

Inquam Photos/ Octav Ganea
Dacian Ciolos

Dacian Cioloș s-a înscris în cursa pentru șefia grupului în Parlamentul European „Înnoim Europa”. Liderul PLUS a declarat, pentru MEDIAFAX, că va rămâne activ și în viața politică din România.

„ Da, confirm. Și confirm și faptul că voi rămâne activ în politica din țară pentru că obiectivul nostru principal ca Alianță rămâne să câștigăm guvernarea anul viitor”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Dacian Cioloș.

Echipele CNAIR intervin de URGENȚĂ pe Autostrada Soarelui! ATENȚIE - A fost instituită restricție de viteză

Grupul ALDE a anunţat, într-un mesaj pe Twitter, că se va numi „Înnoim Europa”. Ulterior Dacian Cioloş a precizat într-o postare pe Facebook că Alianţa USR-PLUS este pregătită ca alături de ALDE, En Marche să ajute la construirea unei Europe puternice şi moderne.

Guy Verhofstadt a anunţat reformarea grupului Alianţa Liberalilor şi Democraţilor pentru Europa (ALDE) din PE şi dorinţa de a forma o altă alianţă politică.

Din noul grup europarlamentar ar urma să facă parte politicieni din mişcarea "Renaşterea europeană" propus de preşedintele Franţei, Emmanuel Macron. De asemenea, Alianţa USR-PLUS vrea să adere la noul bloc, alături de Ciudadanos din Spania.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.