Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dacian Cioloș DĂ ASIGURĂRI: 'Nu voi candida la alegeri și nici nu voi intra în vreun partid'/ VIDEO

inquam / George Calin
dacian ciolos

Curtat intens de cei de la PNL, Dacian Cioloș, a liniștit apele în privința candidaturii sale pentru alegerile parlamentare din decembrie. Premierul a declarat joi că nu va candida la alegerile parlamentare din acest an, după ce Klaus Iohannis i-a cerut să-și manifeste simpatia. “NU voi candida la parlamentare şi NU voi crea un partid politic”, a spus acesta la un eveniment în Bucureşti unde a fost invitat joi să susţină o declaraţie. Un anunț similar, privind posibila sa participare la alegerile parlamentare, a fost făcut și în urmă cu o săptămână.

Citește și: SONDAJ - Cine ar putea deveni noul președinte al Republicii Moldova

"Avem nevoie in Romania mai mult ca oricand de semne de stabilitate intr-un an electoral. De stabilitate, echilibru si obiectivitate mai ales cand esti impins sa mergi mai departe.

Pentru a intari acest obiectiv de stabilitate, echilibru, am spus ca nu voi candida la alegerile parlamentare din acest an si nu voi intra intr-un partid politic pt a-mi consolida credibilitatea pentru un proiect care sa impinga lucrurile mai departe. Nici nu voi crea un partid politic. Asta nu inseamna ca nu exista viata dupa alegeri. Sper sa existe o viata activă.

Avem nevoie si de increderea oamenilor. Institutiile publice privesc cu suspiciune cetatenii si invers.", a spus Dacian Cioloș.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.