Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dacian Cioloș îndeamnă românii să voteze doar două partide

ciolos afis

Premierul Dacian Cioloş a declarat, joi seară, că şi-ar dori ca alegătorii să voteze partidele care şi-au exprimat susţinerea pentru principiile pe care el le-a prezentat public, respectiv PNL şi USR.

"Mi-aş dori ca românii să voteze partidele care promovează acele valori pe care eu le-am prezentat public. (...) Deocamdată, din ceea ce am văzut, PNL şi USR şi-au asumat acele valori", a spus Cioloş la Realitatea TV, menţionând că nu se vede în fruntea unui guvern format din PNL şi PSD.

Citește și: ȘOCANT Un rechin a mâncat o vacă / VIDEO

Premierul a precizat însă că le-a cerut liberalilor şi celor de la USR să nu folosească imaginea sa în campanie, tocmai pentru a nu da mesaje confuze electoratului.

"I-am rugat să nu folosească imaginea mea, i-am rugat pe amândoi, şi unii şi alţii (PNL si USR - n.r.), tocmai pentru că am spus că nu vreau să dau mesaje ambigue oamenilor cărora le-am zis că nu voi participa la campania electorală. Nu pentru că nu aş vrea să susţin anumite idei sau valori, ci pentru mi-am luat un angajament", a afirmat el.

Citește și: Cristian Tudor Popescu șterge pe jos cu Dacian Cioloș: Sper să rectificați. Ați mai făcut asta când ați greșit

Întrebat dacă se va înscrie într-un partid politic, Cioloş a spus că nu s-a decis încă: "N-am luat o decizie încă în acest sens. (...) Nu mă văd în PSD, am spus deja, din diferite motive".

În schimb, Dacian Cioloş a susţinut că va rămâne în România indiferent dacă va fi desemnat sau nu premier, atât pentru proiectele pe care le are, cât şi la dorinţa soţiei sale.

Citește și: Cum vede Cristian Tudor Popescu meciul dintre Klaus Iohannis și Călin Popescu Tăriceanu

"Nu ştiu de ce n-aş rămâne în România. (...) Normal, sunt român, sunt de aici. Nu, nu am alt proiect. Am intenţia ca, cel puţin în următorii ani, să rămân aici şi datorită proiectelor mele, dar şi pentru că acum, haideţi să vă fac o confidenţă, soţia mea a spus că s-a cam saturat de Bruxelles şi de străinătate şi că ar fi bine să ne aşezăm puţin. Să ne reaşezăm", a mai spus Cioloş.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.