Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dacian Cioloș pune capăt așteptării: Ce răspuns va da la un nou mandat de premier

dacian ciolos

În ultima vreme, au existat destule voci care au spus că premierul Dacian Cioloș va intra în politică sau că va prelua PNL. Cioloș respinge cu fermitate aceste lucruri și anunță ce vrea să facă.

Vezi și: Dacian Cioloș uimește: 'Au fost presiuni să facem alegerile în toamnă! Nu așa se fac lucrurile'

"Acest guvern va merge până la alegeri; ăsta a fost mandatul meu; nu mi-am schimbat părerea pentru că mi-am luat un agajament la început. nu mă înscriu, nu fac un partid şi nu candidez; nici nu interpretez un dacă sau un parcă. Am spus întregii echipe; le-am confirmat ceea ce am spus aici", a spus Cioloș la TVR.

Citește și: Antonia a renunțat la inhibiții și a pozat goală, însărcinată în luna a șasea / FOTO

Chiar dacă nu vrea să intre în politică, Cioloș le-a transmis colaboratorilor săi că sunt liberi să se înscrie în ce partide vor, dar cu o condiție. Când intră în politică, își dau demisia din Guvern. "Îi încurajez şi pe ei şi pe alţi tineri să se angajeze politic dacă doresc. Dacă membri ai echipei vor decide să candideze dar nu pentru că le cer eu (...) însă în momentul în care vor anunţa că participă la alegeri, candidează, aşa cum am făcut şi cu secretari de stat, prefecţi, la fel şi miniştri din guvern, la acel moment se vor retrage şi vor merge în campanie electorală

Citește și: Judecătorul care a dispus arestarea și extrădarea româncei Anamaria Nedelcu în Canada a fost eliberat din funcție de Klaus Iohannis

Cioloș a lăsat însă o "portiță deschisă". Nu știe ce va face în 2017 în privința politicii.”Când eşti prim ministru, vrei, nu vrei, faci politica guvernamentală. Deocamdată nu m-am gândit să mă înscriu într-un partid, nu până la sfârşitul acestui an. Din punctul meu de vedere, progresul unei ţări ţine de calitatea partidelor politice şi a modului în care se face politică de către partide.  Nu fac o alegere legat de un partid sau altul până în momentul de faţă. Eu îmi fac treaba până la capăt.”, a spus el la TVR.

Întrebat dacă va accepta să mai fie premier, în cazul în care va fi propus de o majoritate după alegerile parlamentare, Dacian Cioloş a răspuns: "Nici nu interpretez un 'dacă' sau un 'parcă'".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.