Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dacian Cioloș, criticat DUR: 'Şi-a bătut joc de electoratul în care avea încredere'

mediafax
ciolos

Susţinător al fostului premier tehnocrat, jurnalistul Rareș Bogdan a mărturisit, marți seară, în cadrul emisiunii sale, că este dezamăgit de politician. Moderatorul spune că este contrariat de faptul că Cioloş ar vrea să revină în prim-plan candidând pe listele de europarlamentari ai PNL după ce aproape că a renunţat la politică după căderea Guvernului.

"Îmi pare extrem de rău. Regret, zi de zi, seară de seară, minut de minut, că în campania electorală de anul trecut, nu am făcut noi, jurnaliştii, ce ar fi trebuit să facă opoziţia. Opoziţia nu ştiu ce a făcut. Domnul Cioloş şi-a bătut joc de electoratul în care avea încredere pentru că nu a intrat în luptă, iar acum vrea să fie primul pe lista de europarlamentari de la PNL. Adică noaptea minţii, nici nu vreau să mă mai gândesc. Mi se pare că nu mai poţi avea încredere în nimeni. Dacă nici în dânsul, părea... N-a intrat în partide. Dincolo, Partidul Naţional Liberal s-a comportat lamentabil. USR-ul, în momentul acesta, este haotic complet", a declarat Rareş Bogdan, potrivit EVZ.

Citeşte şi: Ministrul Turismului a făcut ANUNŢUL: Ce se întâmplă cu românii blocaţi în străinătate. Nereguli de PROPORŢII găsite la agenţia Omnia .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.