Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dacian Cioloș, mesaj înaintea alegerilor din țara vecină : Europa nu este completă fără Republica Moldova

Inquam Photos/ Octav Ganea
Dacian Ciolos

Dacian Ciolos a transmis un mesaj inainte de alegerile de maine din Republica Moldova, indemnandu-i pe cetatenii din tara vecina sa voteze pentru un parcurs proeuropean.

"Europa nu este completă fără Republica Moldova. Trebuie să o spunem apăsat și să înțelegem că destinul european al fraților noștri de peste Prut este alături de România, împreună cu România.

Republica Moldova nu trebuie să se îndepărteze de valorile și de principiile europene, așa cum, de altfel, nu trebuie să o facă nici România.

Citeste si Nemulțumirile magistraților, în presa internațională.The New York Time: Protest fără precedent față de schimbările din legislația juridică

Cu ocazia alegerilor de duminică, 24 februarie, PLUS își afirmă susținerea totală față de forțele democratice din Republica Moldova, care înțeleg pe deplin pericolul care pândește în discursul antieuropean. Avem încredere că frații noștri, cetățeni ai Republicii Moldova, vor vota pentru o societate care privește cu speranță spre un viitor european, spre o apropiere europeană de o Românie modernă și democratică", a scris Dacian Ciolos pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.