Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dacian Cioloş bagă capul la 'rotativă': Ministerul Dezvoltării înseamnă împărţirea banilor pe criterii politice

Parlamentul European
Dacian Cioloș

Dacian Cioloş bagă capul la 'rotativă': Ministerul Dezvoltării înseamnă împărţirea banilor pe criterii politice

Ministerul Dezvoltării înseamnă de fapt împărţirea banilor în stânga şi în dreapta, pe criterii politice, "din pixul lui Marcel Ciolacu", în timp ce adevăratul proiect de dezvoltare a României, fondurile europene, nu îi interesează pe social-democraţi, pentru că acolo banii se dau pe proiecte verificate şi există monitorizarea reformelor, a afirmat europarlamentarul REPER Dacian Cioloş.

"Deşi a spus că negocierile politice pentru rocada guvernamentală se suspendă până când se găsesc soluţii pentru profesorii aflaţi în grevă, Marcel Ciolacu anunţă că azi are loc o nouă şedinţă de negociere cu PNL şi UDMR. Nu-mi amintesc să fie rezolvată problema educaţiei, dar las la o parte minciuna de acum câteva zile. Şeful PSD ne-a obişnuit deja cu păcăleli prin care să pară măcar câteva zile responsabil", a scris Cioloş pe Facebook.

El vorbeşte despre ''fuga'' PSD de Ministerul Fondurilor Europene, minister responsabil cu atragerea sumelor enorme de bani disponibile de la Uniunea Europeană, bani pe care România i-ar putea investi ''în autostrăzi, spitale, şcoli şi multe alte restanţe faţă de cetăţeni".

"Marcel Ciolacu spune azi clar că vrea Ministerul Dezvoltării şi propune ca în schimb UDMR să ia Fondurile Europene. Calculul pesediştilor e clar. Ministerul Dezvoltării înseamnă de fapt împărţirea banilor în stânga şi-n dreapta, pe criterii politice. Din pixul lui Marcel Ciolacu. Adevăratul proiect de dezvoltare a României, fondurile europene, nu îi interesează pentru că acolo banii se dau pe proiecte verificate şi există monitorizarea reformelor care, odată nefăcute, pică greu la stomacul electoral. De fapt, guvernările PSD nu înseamnă niciodată angajamente pentru dezvoltarea României, nu vedem asumarea unor reforme pe bune. E doar un festival de împărţit banii ca să rămână la putere şi un festival de manipulări emoţionale ca să pară că le pasă de bunăstarea oamenilor. Marcel Ciolacu fie nu dă doi bani pe fondurile europene, fie se teme să-şi asume responsabilitatea monitorizării reformelor legate de fonduri, fie nu înţelege nimic din ce presupune viziunea de dezvoltare a ţării", a transmis fostul comisar european.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.