Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dacian Cioloş, despre Regele Mihai I: Un simbol al demnităţii, o sursă de inspiraţie

facebook.com
Dacian Ciolos

Fostul premier Dacian Cioloş spune, despre Regele Mihai I, că este „un simbol al demnităţii”, pentru că a rămas întotdeauna fidel ţării indiferent de umilinţele pe care le-a trăit. Cioloş mai afirmă că Majestatea Sa este o sursă de inspiraţie pentru toţi cei care apără valorile democratice.

Citeşte şi: Klaus Iohannis anunţă DOLIU NAŢIONAL după decesul Regelui Mihai: 'Este o mare pierdere pentru România, pentru români...'

„Regele Mihai I va rămâne în memoria mea, ca, probabil, a majorităţii românilor, un simbol al demnităţii, nobleţii şi echilibrului, prin modul în care şi-a împletit destinul cu evoluţia României moderne. Regele a rămas intotdeauna fidel poporului român, a primit cu demnitate umilinţele la care a fost supus într-o vreme, tocmai pentru a nu se îndepărtat de ţara în care s-a născut şi de neamul pe care destinul i l-a hărăzit să-l indrume o vreme”, a scris Dacian Cioloş pe pagina sa de Facebook.

Fostul premier afirmă că Regele Mihai  I este o sursă de inspiraţie pentru toţi cei care apără valorile democratice.

„Regele Mihai I a fost, este şi va fi o sursă de inspiraţie pentru românii care îşi pun priceperea şi energia în promovarea şi apărarea valorilor democratice, un reper de moralitate pentru generaţiile politice prezente şi viitoare. Transmit întreaga mea compasiune Casei Regale a României, tuturor prietenilor şi celor care i-au fost aproape Regelui Mihai. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, mai notează Cioloş.

Regele Mihai a încetat din viaţă marţi, la ora 13, ora României, la reşedinţa privată din Elveţia, la vârsta de 96 de ani.

Citeşte şi: Casa Regală a CONFIRMAT decesul Majestăţii Sale, Regele Mihai I .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.