Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dacian Cioloș, despre Traian Berbeceanu, nașul lui Marian Godină: 'Eu știu că e un om care nu fuge la greu, așa că nu înțeleg unde se grăbește să plece'

Inquam Photos / Octav Ganea
Dan Barna Dacian Ciolos

Prefectul Capitalei, Traian Berbeceanu, numit de PNL în funcție, a afirmat, cu privire la posibilitatea ca USR-PLUS să decidă cu privire la un nou prefect al Bucureştiului, că îi urează succes acestuia, oricine ar urma să fie numit.

Dacian Cioloș, co-președintele USR-PLUS, îl ironizează pe Berbeceanu, nimeni altul decât nașul lui Marian Godină, polițistul care l-a avut invitat pe fostul premier al României pe când deținea funcția de la Palatul Victoria la lansarea uneia dintre cărțile sale. ”În funcții publice cu o responsabilitate mare să fie oameni competenți”, a adăugat Cioloș cu referire la viitorul prefect al Bucureștiului.

Citește și: Medicul Emilian Imbri, despre începerea școlii: Ar trebui să se vaccineze profesorii doar ca să fie siguri că au cu ce să se apere .

”Am văzut că domnul Traian Berbeceanu și-a luat la revedere de la funcția de prefect, după negocierile politice în care s-a stabilit unde numește prefecți fiecare partid din Coaliția de guvernare. Eu știu că e un om care nu fuge la greu, așa că nu înțeleg unde se grăbește să plece.

Lăsând gluma la o parte, situația în care ne aflăm presupune ca în funcții publice cu o responsabilitate mare să fie oameni competenți, care au demonstrat că știu ce au de făcut și e nevoie de multe ori și de continuitate. Chiar dacă numirea în funcția de prefect la București revine PLUS, asta nu înseamnă că avem în vedere doar criterii de partid, ci în primul rând urmărim competența și asumarea unor obiective, respectul pentru muncă și empatia.”, a spus Dacian Cioloș.

Citește și: Video. Bătaia de joc continuă și în Guvernul de Dreapta! Cum a ajuns o ospătăriță să lucreze la Apele Române! ‘La calculator știți să lucrați?’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.