Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dacian Cioloș dezminte 'zvonurile' privind înființarea unui nou partid: 'Sunt zvonuri aruncate pe piață de oameni care nici măcar nu își asumă'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Dacian Cioloș

Zilele trecute au apărut informații în spațiul public despre eventualitatea ca Dacian Cioloș să-și formeze propriul partid. Potrivit unor surse citate de G4media, Dacian Cioloș ar urma să se alăture unor politicieni precum Liviu Dragnea, Viorica Dăncilă și Ludovic Orban, care și-au făcut alte partide după ce au ieșit din prim-planul scenei politice. Cioloș susține, pe de altă parte, că nu vrea să-și facă partid și spune că sunt doar „zvonuri”.

„Sunt zvonuri, nu informații! Agenda mea e alta acuma. (...) Nu o să răspund la zvonuri, zvonuri aruncate pe piață de oameni care nici măcar nu își asumă nominal.

Atâta vreme cât conducerea de acum nu aduce răspunsuri la problemele pe care le-am mai ridicat apar și astfel de zvonuri.... Astea sunt lucruri foarte serioase!

Cum face partidul opoziție și cum face opoziție trebuie să răspunmdă conducerea. Eu n-am văzut astfel de inițiative. În continuare există probleme în partid. Problemele astea trebuiesc rezolvate. Plămânul interior respiră greu acun. Pleacă oameni activi din filiale care nu se regăsesc.

Am avut colegi care m-au abordat și am vorbit despre viitorul nostru în politică”, a spus Dacian Cioloș, la Digi24.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.