Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dacian Cioloș îi cere EXPLICAȚII lui Nicolae Ciucă după ce primăriile USR au fost sărite la bani: 'Răzbunarea pe cetăţeni este cel puţin stupidă'

Inquam Photos / George Calin
Dacian Ciolos

Cioloş: La ultima alocare de 1 miliard lei, singurele primării care nu au primit vreun ajutor de la Guvernul PSD-PNL sunt cele cu primari USR. Îi cer premierului să prezinte criteriile alocării acestor bani

Dacian Cioloş a declarat că, la alocarea făcută de Guvern din Fondul de rezervă de un miliard de lei, singurele primării care nu au primit vreun ajutor de la Executvul condus de coaliţia PSD-PNL sunt cele cu primari USR. Acesta i-a solicitat premierului Nicolae Ciucă să prezinte rapid cetăţenilor din aceste oraşe şi comune criteriile de alocare a banilor din fondul de rezervă, pentru a înţelege motivele pentru care localităţile lor au fost „sărite”, anunță news.ro.

„La ultima alocare de 1 miliard de lei din fondul de rezervă, singurele primării care nu au primit vreun ajutor de la Guvernul PSD-PNL sunt cele cu primari USR. Pare din nou o răzbunare politică, aşa cum s-a întâmplat şi la ultima rectificare făcută de fostul premier Cîţu. Guvernul României este şi al locuitorilor acestor municipii, al oraşelor şi comunelor cu primari USR care contribuie la bugetul de stat. Răzbunarea pe cetăţenii care au votat primari USR este cel puţin stupidă din partea oricărei formaţiuni politice”, a scris Dacian Cioloş, pe Facebook.

El i-a solicitat premierului Nicolae Ciucă „să dea dovadă de curaj şi responsabilitate şi să explice de ce crede că o parte a cetăţenilor României nu merită un tratament corect şi cinstit”.

„Nicolae Ciucă trebuie să prezinte rapid cetăţenilor din aceste oraşe şi comune criteriile de alocare a banilor din fondul de rezervă, pentru a înţelege motivele pentru care localităţile lor au fost „sărite” de la acest ajutor de iarnă de guvernul coaliţiei PSD-PNL”, a mai spus Cioloş.

Guvernul a alocat, în şedinţa de vineri, peste un miliard de lei din Fondul de rezervă pentru 3.057 de unităţi administrativ-teritoriale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.