Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dacian Cioloş îi răspunde lui Viktor Orban: 'Declarațiile sunt neelegante şi nepotrivite'

Inquam Photos / Octav Ganea
Dacian Ciolos

Premierul Dacian Cioloş consideră că declaraţiile de la Satu Mare ale prim-ministrului Ungariei, Viktor Orban, sunt făcute "într-o logică electorală, cu obiective politice", a afirmat, joi, purtătorul de cuvânt al Guvernului, Liviu Iolu.

"Premierul Dacian Cioloş consideră că declaraţiile făcute de premierul Ungariei, Viktor Orban, azi, la Satu Mare, precedate de afirmaţii ale unor înalţi oficiali unguri în legătură cu Ziua Naţională a României, sunt neelegante şi nepotrivite. Afirmaţiile domnului Orban sunt, evident, făcute într-o logică electorală, cu obiective politice", a spus Liviu Iolu, într-un briefing, la Palatul Victoria, informează agerpres.ro.

Citește și: Căsătorită, de 42 de ani, s-a culcat cu un puști de 15 ani, de mai multe ori: A fost trimisă la PUȘCĂRIE / FOTO

Potrivit purtătorului de cuvânt al Executivului, prim-ministrul Cioloş consideră că "premierul ungar ar trebui să dea dovadă de mai multă reţinere în astfel de declaraţii".

"Respectul faţă de valorile şi simbolurile naţionale ale unei ţări este parte indisociabilă a setului de valori pe care se bazează Uniunea Europeană şi NATO, spaţii din care atât România, cât şi Ungaria fac parte", a subliniat Iolu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.