Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dacian Cioloș îl ia la bani mărunți pe ministrul Agriculturii: 'Să ne explice cu cine s-a mai întâlnit în marja Consiliului UE'

euronews.com
ciolos

Fostul premier Dacian Cioloş a precizat că ministrul Agriculturii Florin Barbu, după ce luni cerea demisii în Comisia Europeană, a venit până la Bruxelles, pe banii contribuabililor, însă nu a mai ajuns, marţi, cu cererile fermierilor români la masa discuţiilor cu ceilalţi miniştri din Consiliu UE.

Cioloş spune că să explice premierul Ciolacu şi ministrul Barbu ce a spus ministrul Agriculturii la Bruxelles şi ce reacţii a avut de la ceilalţi miniştri la masa Consiliului UE, conform unui comunicat de presă.

„Sa ne explice cu cine s-a mai întâlnit ministrul Barbu în marja Consiliului şi cum are de gând să rezolve problemele ridicate de agricultorii români”, adaugă Cioloş

„Înainte să caut datele cu sumele pentru fermieri - care tot cresc datorită reformei pe care am negociat-o - îi propun lui Ciolacu să-şi sune ministrul revoluţionar de la Agricultură si să clarifice cu el aceste lucruri. Şi referitor la ce aţi spus despre mine azi, am un singur răspuns, domnule premier Ciolacu. Dacă aţi fost cu Omar Hayssam la vânătoare şi cu Liviu Dragnea la pescuit, asta nu înseamnă că înţelegeţi politici publice pe agricultură”, a completat Dacian Cioloş.

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, marţi, că nu a cerut nimeni demisia comisarului european pe Agricultură şi că ministrul Agriculturii, Florin Barbu a spus foarte clar, dacă nu suntem în stare niciunul, ne dăm cu toţii demisia, în frunte cu comisarul european.

Ministrul Agriculturii Florin Barbu a declarat, luni, că fermierii din Mureş i-au spus să ceară demisia comisarului european pe Agricultură, dacă nu susţine solicitarea României privind derogarea de la 4% pârloagă pe terenurile agricole iar el trebuie să ducă vocea fermierilor în Consiliul de miniştri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.