Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dacian Cioloş, întâlnire cu Angela Merkel

ciolos merkel

Premierul Dacian Cioloş va efectua pe data de 7 ianuarie o vizită oficială la Berlin, context în care are programată o întâlnire cu cancelarul Angela Merkel. 

Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Suciu, a precizat, miercuri, că din delegaţia care îl va însoţi pe prim-ministru vor face parte ministrul Afacerilor Externe, Lazăr Comănescu, şi şeful Cancelariei primului-ministru Dragoş Tudorache. 

"Va fi o întâlnire de lucru, un prânz de lucru cu cancelarul Angela Merkel. Vom avea o întâlnire cu comunitatea românească şi cu Forumul româno-german care are reprezentanţi la Berlin. Scopul este întărirea relaţiilor bilaterale şi de stabilire, clarificare a obiectivelor comune pe agenda europeană, sunt subiecte care au fost în discuţie în această lună şi la Consiliul European, legate de migraţie, politică externă", a precizat Dan Suciu, citat de Agerpres.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Executivului, vizita are o dimensiune mai redusă din punct de vedere economic deoarece, recent, vicepremierul Costin Borc a participat la un Forum de afaceri româno-german.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.