Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dacian Cioloș intră pe fir în scandalul gazelor nocive și o SOMEAZĂ pe Viorica Dăncilă

Inquam Photos / Octav Ganea
Dacian Ciolos asociere opozitie

Fostul premier Dacian Cioloş consideră că este prioritară în acest moment comunicarea publică din partea unor "autorităţi credibile" a compoziţiei substanţelor care au fost folosite pe 10 august la protestul din Piaţa Victoriei, scrie Agerpres.

"Primesc în ultimele zile tot mai multe semnale de la participanţi la protestele de vineri ca au simptome curioase în urma gazării la care au fost supuşi în piaţă. Dincolo de tot procesul de identificare a responsabilităţilor penale, prioritatea acum este comunicarea publică din partea unor autorităţi credibile a compoziţiei substanţelor care au fost folosite în piaţă", a scris Dacian Cioloş joi pe Facebook. 

El constată că "reprezentanţii Jandarmeriei îşi pierd credibilitatea pe măsură ce trec zilele fără nicio demisie sau demitere în urma a ceea ce s-a întâmplat".

Citește și: Dezvăluire BOMBĂ a unui medic: 'Sigur nu a fost folosit un singur tip de gaz' - VIDEO

"Am primit asigurări că Parchetul general va comunica în scurt timp datele relevante pentru ca pacienţii şi medicii să ştie despre ce este vorba. La începutul mandatului meu de premier, în 2015, am întâlnit mai mulţi semeni direct sau indirect afectaţi de accidentul de la Colectiv. Înţeleg perfect îngrijorările şi îndoielile celor care au trăit infernul de vineri seara. Îndrăznesc să cred că în Palatul Victoria mai există pe undeva un dram de umanitate şi de minim bun simţ pentru a lăsa de-o parte calcule şi confruntări politice şi a reactiva măcar pentru câteva clipe gândirea unui om de bun simţ pentru a oferi toate informaţiile de care cei afectaţi au nevoie", a punctat Cioloş pe pagina de socializare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.