Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Dacian Cioloş NU LE POATE SATISFACE pe Clotilde Armand și Alina Gorghiu'

Amos News
ciolos gorghiu

Cozmin Gușă a spus pentru EVZ.ro că cea mai mare șansă a Uniunii Salvați România pentru alegeri este cooptarea unui lider politic. "Dacian Cioloș își împarte prestigiul de prim-ministru între PNL și USR, dar nu reușește să satisfacă pe niciuna dintre doamnele de dreapta. Nici pe Alina Gorghiu, nici pe Clotilde Armand.".

"Din două motive, unul de formă și altul de fond, USR-ul s-ar putea să fie doar un foc de paie. Motivul de formă este lipsa liderilor: Nicușor Dan nu are nici alură, nici conținut de lider politic. Ca să nu mai vorbesc deapre Clotilde Armand, care nu are decât formă, dar o formă care nu poate să inspire un electorat destul de pretențios. Electoratul nehotărât este pretențios, că de aia nu merge la vot și șansa USR-ului era să se adreseze lui. Doamna Armand este mult sub radarul acestui electorat. Și alți lideri nu au. Nu au lideri, deci nu au locomotivă electorală. Dacian Cioloș își împarte prestigiul de prim-ministru între PNL și USR, dar nu reușește să satisfacă pe niciuna dintre doamnele de dreapta. Nici pe Alina Gorghiu, nici pe Clotilde Armand.

Citește și: Gorghiu explică relația cu Cioloș, după ce premierul s-a distanțat de PNL

Gâlceava cu adevărata fondatoare a mișcării USB. Cea mai mare greșeală a celor din USR este faptul că nu înțeleg în ce fel au reușit să o jignească pe Alina Mungiu Pippidi, care nu le mai oferă într-un mod explicit sprijinul în această campanie. Pe lângă capitalul ei de încredere, pe lângă rețeaua ei văzută și nevăzută din toate zonele urbane mari ale României, Alina Mungiu are coerența unui politolog de prestigiu european și reușea să mobilizeze mult din zona de vectori nehotărâți. Cearta aceasta o să gripeze mult motorul de consolidare electorală al USR-ului și îi văd, în cel mai bun caz , trecând la limită pragul electoral. Le va fi greu și pentru că nu au reprezentanți în secțiile de votare. Acesta este handicapul oricărui partid nou...", a spus consultantul politic.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.