Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dacian Cioloș: Nu mai trebuie să ne lăsăm duși de nas de cei care trăiesc din manipulare

Inquam Photos/ Octav Ganea
Dacian Ciolos

Liderul PLUS, Dacian Cioloș, a scris, duminică, pe Facebook, că așteaptă de la judecători spună cine ce responsabilități are de asumat față de mulți oameni care au murit la Revoluție. ”Nu mai trebuie să ne lăsăm duși de nas de cei care trăiesc din manipularea celor cu bun-simț”, a adăugat el.

Citește și: Guvernul provoacă CUTREMUR în rândul bugetarilor: 9 măsuri care vor afecta angajații la stat

”Multe pot fi spuse la 30 de ani de la momentul în care, cu timiditate, dar și cu determinare, căutam să învățăm să trăim în firescul libertății. Înțelegem, tot mai mult și mai repede în ultimii ani, că libertate înseamnă şi responsabilitate. Îi voi lăsa pe istorici să vorbească despre ce a fost. Și aștept cât mai repede de la judecători să ne spună cine ce responsabilități are de asumat față de mulți oameni care au murit, atunci, fără vină. Lecția mea personală este că nu mai trebuie să ne lăsăm duși de nas de cei care chiar și după 30 de ani trăiesc din manipularea celor cu bun-simț. Că lucrurile vor merge mai bine doar din momentul în care vom spune ceea ce credem, ne vom asuma afirmațiile și vom face ceea ce spunem”, a scris pe Facebook Dacian Cioloș.

Fostul premier a apreciat că ultimii trei-patru ani sunt de cotitură, pentru că ”ne-au dat lecții”.

”Că vom adăuga suficientă masă critică a determinării, a anduranței și a focalizării pe ceea ce avem de făcut pentru ca până la împlinirea a 40 de ani de la Revoluție să ne croim definitiv destinul comun pe valorile pentru care au murit oameni în Decembrie 1989”, a conchis Dacian Cioloș.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.