Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dacian Cioloș nu vrea un armistițiu cu PNL: 'Avem deja! E nevoie de mai mult, de un Guvern stabil'

Inquam Photos / George Calin
Dacian Ciolos

Președintele USR, Dacian Cioloș, susține că nu se pune problema unui „armistițiu” - ofertă făcută de premierul desemnat Nicolae Ciucă pentru PSD și USR -  între partidele din Parlament.

„Azi am propus din nou premierului desemnat soluții care să ne ajute să refacem majoritatea. E posibil ca USR să facă parte dintr-un Guvern condus de PNL. E nevoie să stăm la masă și să găsim soluții.

Dacă își doresc cu adevărat să formăm o majoritate hai să ne așezăm la masă și să construim o majoritate. Un Guvern minoritar are un grad ridicat de instabilitate. Câtă vreme se poate construi o majoritate, pe asta trebuie să ne așezăm la masă.

Armistițiu și înțelegeri? Avem deja! Când au fost propuneri și au vizat măsuri de criză celelalte partide au colaborat. La fel și în ultimele zile, partidele au colaborat. Ați văzut și azi iar partidele discută între ele. E nevoie de mai mult, de un Guvern stabil”, a spus Dacian Cioloș.

Vezi și: PSD reacționează la armistițiul lui Nicolae Ciucă: 'Așteptăm un armistițiu agreat de toate partidele de dreapta care au aruncat țara în criză' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.