Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dacian Cioloș: PNL trebuie să ia o decizie strategică între USR și PSD. Dacă PNL alege susținerea din umbră a PSD, înseamnă refacerea USL

Inquam Photos / George Calin
Dacian Ciolos

Președintele USR, Dacian Cioloș, a declarat, joi, înainte de consultările de la Palatul Cotroceni că refacerea coaliției de guvernare este posibilă în jurul unui program de reforme. Nu vom susține un guvern minoritar PNL-UDMR, nu este o soluție, a precizat Cioloș.

Președintele USR a spus că formațiunea politică pe care o conduce vrea să revină la guvernare prin refacerea coaliției cu PNL și UDMR.

„Noi suntem dispuși să începem imediat discuții în jurul unui program de guvernare... asta presupune onestitate și din partea celorlalți parteneri”, a anunțat Dacian Cioloș.

Liderul USR a mai spus că nu va susține un guvern minoritar.

„Nu putem să suținem un guvern minoritar... Un guvern minoritar nu poate să facă lucrul acesta nu poate să ia decizii cu majoritate, una e să ai vot de învestitură, alta e să ai o majoritate în Parlament care să ia decizii importante... Nu putem să susținem un guvern minoritar câtă vreme există posibilitatea de a construi o majoritate.... Noi votăm un guvern din care să facem parte. România are nevoie acum de un guvern cu puteri depline.... PNL are de ales dacă vrea o majoritate sau dacă vrea să treacă doar un guvern susținut din umbră de PSD”, a mai spus liderul USR.

Consultările privind formarea noului Guvern au loc joi, la Palatul Cotroceni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.