Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dacian Cioloș se pregătește să DEMISIONEZE de la șefia Renew Europe: Îmi e FOARTE CLAR că nu pot

renew europe
renew europe

Eurodeputatul Dacian Cioloş afirmă că, dacă va fi ales preşedinte al USR PLUS, va renunţa la calitatea de preşedinte al grupului Renew Europe din Parlamentul European, iar principalul său obiectiv va fi conducerea partidului.

„Mi-e foarte clar că, dacă voi fi ales preşedintele partidului, nu pot să exercit amândouă poziţiile, şi de preşedinte al grupului Renew, şi de preşedinte al partidului. E vorba de responsabilităţi executive aici”, a declarat Dacian Cioloş duminică, la emisiunea Insider Politic de la Prima Tv.

Întrebat dacă va renunţa la calitatea de europarlamentar, Cioloş a răspuns:„ Nu mi-am pus problema asta, deocamdată consider că mandatul acela de europarlamentar simplu pot să-l realizez”, scrie News.ro.

Citește și: Dacian Cioloș îl TOACĂ pe Cîțu: A demonstrat că are reflexe de GAMER, joacă poker cu Guvernul

Cioloş a precizat că principalul său obiectiv va fi conducerea partidului, în cazul în care va fi ales în fruntea USR PLUS.

„Important e să depăşim ideea aceasta de tabere, să facem şi nişte modificări în statut, în urma cărora partidul să nu fie condus doar de o tabără majoritară, ci să dăm posibilitatea de exprimare şi de reprezentare, inclusiv în Birou Naţional, a mai multor tabere, pentru că avem nevoie de un partid puternic, avem nevoie de un partid mare care să poată să abordeze alegerile din 2024 de pe poziţia de maturitate, de soliditate, de claritate din punctul de vedere al viziunii şi de pe poziţia de partid unit”, a mai afirmat Cioloş, în aceeaşi emisiune.

Cioloş a precizat că dacă va pierde alegerile pentru preşedinţia partidului, va „contnua treaba” în partid, în Parlament şi în spaţiul public.

Votul electronic pentru alegerea preşedintelui USR PLUS este în defăţurare, ur,ând să se finalizeeze cu un Congres, în octombrie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.