Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dacian Cioloş şi-a încheiat vizita în Franţa. Ce întâlniri a avut

puterea.ro
dacian ciolos

Premierul Dacian Cioloş şi-a încheiat vizita în Franţa, după ce a asistat vineri seara, pe Stade de France, la meciul de deschidere a Campionatului European 2016 Franţa-România, alături de ministrul Apărării Mihnea Motoc, dar şi de preşedintele François Hollande şi premierul Manuel Valls, scrie Mediafax.

După întrevederea de la Palatul Elysee, cu preşedintele Franţei, Francois Hollande, cei doi demnitari s-au deplasat împreună spre Stade de France, pentru a asista la meciul de fotbal Franţa-România, în deschiderea Campionatului European de Fotbal EURO 2016, informează Guvernul.

Mircia Muntean, prima reacție după ce a fost condamnat la 6 ani de închisoare

La ceremonia şi meciul de deschidere Franţa-România, din delegaţia română au făcut parte şi ministrul Apărării Naţionale, Mihnea Motoc, şi ministrul cancelar Dragoş Tudorache. În cadrul vizitei care a început joi, premierul a avut întrevederi cu preşedintele Hollande şi cu omologul său francez Manuel Valls, cei doi premieri semnând o nouă foaie de parcurs a parteneriatului strategic.

"Un moment important al vizitei, în planul relaţiilor bilaterale, l-a constituit semnarea noii Foi de Parcurs a Parteneriatului strategic bilateral, care reflectă interesul ambelor părţi (...) pentru trecerea la o nouă etapă de dezvoltare a Parteneriatului.

Documentul a fost semnat cu prilejul întrevederii premierului Dacian Cioloş cu omologul său francez, Manuel Valls. Având în vedere caracterul prioritar al domeniului economic în cadrul acestui parteneriat, premierul Dacian Cioloş a vorbit despre intenţia preşedintelui François Hollande de a vizita în această toamnă România, însoţit de o delegaţie de oameni de afaceri", informează Guvernul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.