Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Daciana Sarbu: E greu cu dosarele pe genunchi

victor ponta daciana sarbu

Europarlamentarul Daciana Sarbu, sotia premierului Victor Ponta a prezentat conditiile in care lucreaza la Parlamentul European, dar si dificultatile de care s-a lovit cand lucra in Parlamentul Romaniei. Ea s-a plans ca in Romania nu avea birou si era nevoita sa lucreze cu dosarele pe genunchi.

Intrebata daca este mult diferit Parlamentul European fata de Parlamentul national, Daciana Sarbu a zis: "Da, categoric. Situatia este diferita, dezbaterile sunt altele, volumul de munca este cu totul diferit, regulile sunt altele. In Parlamentul European ma regasesc mult mai mult pentru ca exista niste reguli foarte clare. Pe de alta parte insa, la Parlamentul Romaniei nu aveam birou. Este greu sa-ti desfasori activitatea stand cu dosarele pe genunchi. Situatiile sunt diferite".

Daciana Sarbu a vorbit si despre salarizarea din PE si a remarcat faptul ca multi au renuntat la mandatul de europarlamentar pentru ca salariul fin PE este mai mic decat cel al unui parlamentar din tara lor de origine.

"La momentul la care salariile erau echivalate cu salariile din tara ale membrilor Parlamentului, parlamentarii din Italia aveau un salariu foarte mare. Cand s-au egalizat salariile parlamentarilor europeni, foarte multi s-au retras pentru ca li se scadea salariul cu mai mult de jumatate", a mai zis Daciana Sarbu, potrivit bzi.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.