Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dâmboviţa: Bărbat care posta ameninţări pe facebook, reţinut de poliţişti

facebook mobil

Un bărbat din Morteni, judeţul Dâmboviţa, care posta mai multe ameninţări pe facebook, inclusiv la adresa unor copii, a fost reţinut de poliţişti pentru comiterea infracţiunilor de ameninţare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie (IJP), remis, luni, AGERPRES

''La data de 22 ianuarie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Găeşti au reţinut pentru 24 de ore un bărbat de 31 de ani, din Morteni, bănuit de comiterea infracţiunilor de ameninţare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. În prezent, cel în cauză este prezentat Judecătoriei Găeşti pentru dispunerea de măsuri preventive'', se arată în comunicatul IPJ Dâmboviţa. 

Conform sursei citate, bărbatul este bănuit că, în cursul acestei luni, ar fi postat pe o reţea de socializare mai multe mesaje cu caracter ameninţător. 

Acesta ar fi postat mesaje de ameninţare, deşi se pare că nu îi cunoştea pe cei cărora le adresa mesajele, iar o persoană care a văzut postările a anunţat Poliţia. Potrivit vecinilor bărbatului, acesta ar suferi de o boală psihică.

Citeşte şi: Actriţa Dorina Chiriac a ajuns în pragul DISPERĂRII: 'Cer Statului să nu mă OBLIGE să aleg între MÂNCAREA copilului și asigurarea lui medicală...' .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.