Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Damjan Djokovic, CFR Cluj: Lazio își joacă ultima șansă și va fi un meci foarte dificil

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam bucurie miting steag

Damjan Djokovic, mijlocașul echipei CFR Cluj, a prefațat duelul cu Lazio, din grupa E a Europa League, spunând că nivelul de concentrare al echipei sale trebuie să fie mai ridicat având în vedere că formația italiană va fi eliminată din competiție dacă nu învinge.

"Cred că trebuie să intrăm mai concentrați decât în primul meci. Poate că noi i-am surprins atunci. Ei își joacă ultima șansă și va fi un meci foarte dificil pentru noi. Trebuie să fim foarte atenți, să știm să suferim, iar dacă Dumnezeu ne ajută e posibil să facem ceva frumos. Cred că oricine intră pe teren de la Lazio, ei au o echipă foarte puternică. E posibil să fie mai dificil acum pentru că nu mai suntem o surpriză. Cred că s-au pregătit foarte bine, joacă acasă și, cum am spus, va fi foarte greu, dar avem echipă bună, antrenor bun și încredere în noi. În primul meci poate că am profitat și noi puțin pentru că au subestimat Europa League", a spus Djokovic, miercuri, într-o conferință de presă.

Citește și: Klaus Iohannis vrea o nouă majoritate parlamentară: 'Ar fi bine să avem anticipate în primăvară. Nu contez pe PSD'

Înaintea meciului cu CFR Cluj, de la Roma, Lazio ocupă locul al treilea în grupă, cu trei puncte, fiind la şase lungimi de formaţia din România, care se află pe locul secund. Cu o remiză, joi, echipa lui Dan Petrescu obţine calificarea matematică în 16-imile de finală ale Europa League, în timp ce italienii vor fi eliminaţi.

Meciul dintre Lazio şi CFR Cluj va avea loc joi, de la ora 22:00, pe "Stadio Olimpico", în penultima rundă din grupa E a Europa League.

Clasamentul grupei E, după patru runde:

1. Celtic - 10p

2. CFR Cluj - 9p

3. Lazio - 3p

4. Rennes - 1p.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.