Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dan Andronic, detalii despre întâlnirea cu Ghiță: 'Am avut un șoc când m-am întâlnit cu el'

Inquam Photos / George Calin
Dan Andronic Comisie anchetă

Dan Andronic a anunțat vineri dimineață pe pagina de Facebook că s-a întâlnit cu Sebastian Ghiță la Belgrad. Într-o intervenție la Antena3, acesta a dat și detalii despre întâlnirea pe care a avut-o cu fostul deputat. „Mi s-a părut un om mai rezervat”, a subliniat Dan Andronic.

„Aș vrea să spun că m-am grăbit să spun despre aceasta întâlnire de la Belgrad cu Sebastian Ghiță, pentru că am văzut imaginile transmise ieri de Antena 3. Sebastian Ghiță este schimbat mult față de ultima dată când l-am văzut în decembrie 2016. Sincer, nici nu l-am recunoscut. Am avut un șoc când m-am întâlnit cu el. Schimbările sunt mai pregnante și mai șocante, nu prea mai seamănă cu cel care era acum un an sau pe care l-am văzut în urmă cu câteva luni. E un alt om. Este schimbat ca atitudine, ca înfățișare, ca îmbrăcăminte, e cu totul altul. Parcă ar fi avut o intervenție estetică, dar fără să se fi operat. Prioritatea lui nu este să facă dezvăluiri în acest moment, dar nici nu cred că va lăsa lucrurile așa cum sunt în momentul de față. (...) N-aș putea să spun că prioritatea lui este să continue dezvăluirile, dar nici nu îl văd ca pe un înfrânt.”, a spus Dan Andronic, la Antena3.

Masoneria, lovită la finanțare. Magistrații masoni pot ajunge pe mâna DNA

Întrebat cum a reușit să ia legătura cu Sebastian Ghiță, Dan Andronic a declarat că prin intermediul avocaților.

„Prin intermediul avocaților. Am lansat pur și simplu un semnal: aș vrea să stau de vorbă cu el, aș vrea să mă sune. M-a sunat. (...) Întâlnirea cu el a fost interesantă. Am fost la restaurantul în care a fost arestat. Am reconstituit o mare parte din lucrurile care s-au petrecut atunci.”, a declarat Dan Andronic.

De asemenea, jurnalistul a mărturisit că Sebastian Ghiță a ales să fugă din cauză că i-a fost frică „pentru integritatea sa fizică”: „Cu privire la hotărârea de a fugi din țară, Sebastian Ghiță a afirmat că a luat această decizie din cauză că îi era frică. Îi era frică pentru integritatea sa fizică și mentală. Întâlnirea noastră a avut loc pe stradă și nu a durat foarte mult timp. Cu privire la speculațiile că ar fi fost contactat de către cineva din România, Sebastian Ghiță a mărturisit că singura persoană cu care a vorbit a fost avocatul său. (...) Îi era frică. Se gândea că dacă ajunge în arest i se poate întâmpla ceva și mai rău. Eu cel puțin asta am înțeles”.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.