Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dan Andronic intervine în scandalul de la 'Evenimentul Zilei'

dan andronic

Dan Andronic, directorul cotidianului Evenimentul Zilei, intervine în scandalul stârnit după ce un jurnalist al publicaţiei l-a criticat pe Facebook pe Ion Cristoiu. După ce i-a sugerat pe Facebook lui Cristoiu că ar fi cauzul să nu mai scrie "prostii", jurnalistul Ionel Stoica a fost apostrofat în termeni duri de conducerea EVZ şi-a dat demisia. Au urmat schimburi de replici de la distanţă între jurnalist şi redactorul-şef adjunct Mirel Curea. Într-un final, Dan Andronic intervine împăciuitor şi îl roagă pe jurnalistul să revină asupra demisiei.

Vezi şi: Scandal şi demisie la 'Evenimentul Zilei', din cauza lui Ion Cristoiu

"Am evitat să mă pronunț în cazul demisiei lui Ionel Stoica, pentru câ am încercat să rezolv lucrurile prin discuții cu toți cei implicați. Am discutat cu Simona Ionescu, Mirel Curea, Ionel Stoica, Mircea Marian, Magda Spiridon. Ca urmare vreau să spun că decizia lui Ionel este rezultatul unui conflict mai mult personal, decat profesional. Cu origini în perioada in care el și Mirel lucrau la Adevarul. Aici, Adrian Halpert are mai multe amănunte.

Trecând peste cuvintele grele pe care le-au schimbat cei doi, greu de uitat, vreau să spun că am nimic de reproșat ( jurnalistic) lui Ionel. Este un ziarist conștiincios, care-și face meseria în mod onest. A fost un membru valoros al EVZ și sper să rămână. Pentru că l-am RUGAT să treacă peste incident și să revină asupra demisiei. E o rugăminte care rămâne valabilă cât vrea el...

Pe de altă parte, așa cum i-am spus, postarea lui de pe FB avea un caracter exagerat și era clar că va genera reacții. Eu, deși am vazut-o imediat, am vrut să o discut cu el, între patru ochi. Însă evenimentele s-au precipitat.

Cam asta este povestea zilei de ieri...", scrie Dan Andronic pe Facebook.

Vezi şi: Scandalul ia amploare la Evenimentul Zilei, după demisia jurnalistului care l-a criticat pe Cristoiu

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.