Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dan Barna a MĂTURAT pe jos cu PSD în Parlament: Trei ani ați luptat doar să îl salvați pe Dragnea de la pușcărie

Dan Barna Viorica Dăncilă Barna Dăncilă

Liderul USR, Dan Barna, a atacat extrem de dur PSD, acuzând că social - democrații folosesc abuziv termenul de democrație uitând de epoca Dragnea.

Citește și: LOVITURĂ pentru PNL în cea mai GREA ZI: Nicolae Robu, primar liberal, a trimis pliante electorale fără SIGLA PNL!

"Am fi putut să discutăm de soluții pentru plata pensiilor sau a alocațiilor sau despre Autostrada A8. Alt subiect bun ar fi fost reforma în sănătate sau birocrația. Dar dumneavoastră, domnilor din PSD și UDMR, ați vrut ca astăzi să discutăm despre Evul Mediu și baroni, despre o mână de primari fricoși care vor să și păstreze funcțiile pentru că le e frică de vot. Sunt câțiva primari care au cheltuit banul public și azi vă obligă să depuneți această moțiune.

Cum, domnule Ciolacu, ne vorbiți de demoncrație când după trei anide Dragnea ați aruncat România în pragul unei Revoluții care era să ne scoată din Europa. Vreme  de trei ani ați încercat doar să îl salvați pee Dragnea de pușcărie. Ne vorbiți de Europa și de reguli când vreme de trei ani ați spus că toți cei care vorbesc cu partenri lor internaționali sunt trădători de țară", a spus Barna.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.