Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dan Barna acuză PSD și PNL că vor să scoată Alianța USR-PLUS din peisaj: 'Anticipatele sunt un ghici'

captura Antena 3
Dan Barna

Președintele USR, Dan Barna, a spus că alegerile anticipate sunt „un ghici” și că alegerea primarilor în două tururi sunt o perspectivă tot mai îndepărtată, ceea ce ar sugera că PSD și PNL „vor să scoată Alianța USR-Plus din peisaj”.

Întrebat dacă există un blat între PSD și PNL, șeful USR a răspuns: „Hai să judecăm împreună. PNL a promis - și face parte din acordul semnat de președintele PNL cu mine – alegeri anticipate și primari în două tururi. Primari în două tururi e o fata morgana care se duce, iar anticipatele sunt un ghici care depinde de multe. Din perspectiva asta cui profită să nu ai nici anticipate, nici primari în două tururi? Cel mai mult PSD și într-o măsură PNL. Și atunci vă întreb: e sau nu blat?

Citește și: Ultima zi de audieri pentru Guvernul Orban 2: Cinci miniștri dau explicații în fața parlamentarilor! Până acum doar trei au fost norocoși

Constat că obiectivele pe care le-am agreat nu au fost realizate. Aceste obiective erau importante pentru România. Singurele lucruri pe care le-am negociat cu premierul Orban erau acele obiective care nu erau în beneficiul USR, erau obiective pentru a ieși din această criză, or acestea nu s-au întâmplat. Modalitatea în care cele mai importante obiective nu se întâmplă sugerează acest lucru și dacă ne întrebăm cui profită, vedem aceste două partide care vor să scoată Alianța USR-Plus din peisaj”, a spus Dan Barna, la Digi24.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.