Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dan Barna anunță deschiderea UNTOLD și NEVERSEA! Noi măsuri de la 1 iunie: 'Condiția e ca acele persoane să fie vaccinate'

Inquam Photos / George Calin
Dan Barna

Vicepremierul Dan Barna a anunțat că autoritățile sunt pregătite să ia noi măsuri de relaxare din 1 iunie. În acest fel marile festivaluri pot fi organizate, cu o singură condiție: persoanele care participă să fie vaccinate.

„Am încredere că această campanie o să contribuie la înțelegerea vaccinării. Nu e doar o garanție individuală, dar e și singura care ne ajută să depășim restricțiile.

1 iunie vine cu niște relaxări. Cifrele se îmbunătățesc. E un lucru bun.

Una din ele e cea pe care am susținut-o acum cîteva zile, de a avea concerte, evenimente, festivaluri cu număr mare de oameni. Condiția e ca acele persoane să fie vaccinate. E un lucru firesc și normal.

Avem un acord de la CNSU și avem un acord și în Guvern, care permite un număr mare limitat la capacitatea spațiului. Condiționat este ca persoanele respective să fie vaccinate”, a spus Dan Barna, la Digi24.

Citește și: Organizatorii de evenimente se revoltă după pelerinajul de la Șumuleu Ciuc: 'Sectorul cultural a primit cea mai mare palmă!' .

Citește și: Directorul de comunicare al Untold, revoltat după pelerinajul de la Șumuleu Ciuc: 'Nu am cum să nu fiu deranjat de dubla măsură' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.