Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dan Barna anunță RĂZBOIUL: 'Acesta e mandatul pe care l-am primit de la voi şi nu ne vom opri niciun moment din a lupta pentru el'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Dan Barna

Preşedintele USR, Dan Barna, afirmă într-un mesaj transmis de Ziua Constituţiei că formaţiunea sa va continua pe drumul reformării statului român.

"În programul cu care am candidat la Preşedinţia României am propus printre altele şi câteva direcţii de revizuire a Constituţiei şi reformă a sistemului politic. Amintesc acum doar iniţiativele care au primit un masiv sprijin popular: 'Fără Penali în Funcţii Publice', alegerea primarilor şi preşedinţilor de consilii judeţene în două tururi şi limitarea numărului de parlamentari la 300. Azi, de Ziua Constituţiei, reafirm hotărârea mea şi a USR de a continua pe drumul reformării statului român. Acesta e mandatul pe care l-am primit de la voi şi nu ne vom opri niciun moment din a lupta pentru el. România a fost făcută de oameni care nu au stat deoparte. Acelaşi tip de oameni, asemeni vouă şi colegilor mei din USR, o vor moderniza", a scris Barna pe Facebook.

Citește și: Decizia majoră ÎCCJ! Iese Dragnea din închisoare? .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.