Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dan BARNA, criticat în diaspora după gestul din Parlament

ziarulunirea.ro
diaspora
Am foarte proaspătă în minte imaginea Reginei Elisabeta a II-a a Marrii Britanii ținându-și singură umbrela, în timpul unui eveniment pe care omniprezenta ploaie londoneză nu l-a ratat.
Regina are în spate istoria de milenii a Monarhiei britanice. Este un simbol pentru supușii săi. Nu este un simplu om între oameni. Cu toate acestea nu ratează nicio ocazie să se poarte ca un om simplu, lucru care o apropie de britanici și păstrează legătura directă a Monarhiei cu poporul. Este unul din „secretele” care permit Monarhiei să dăinuie.
Dan Barna este vremelnic intrat în politică. Nu a demonstrat mai nimic  care să-i permită să se poarte ca un stăpân cu supuși. Cel puțin până în momentul de față. A ratat finala prezidențială din 2019, conduce un partid în interiorul căruia își impune nedemocratic apropiații, motiv pentru care este contestat, și ocupă o funcție în guvern, fără să fi promovat vreun proiect important.
Cu toate aceste, aroganța cu care a pretins angajatului Camerei Deputaților să-i ridice ochelarii a fost la cote înalte. Acesta este modelul pe care-l propune USR? Oameni noi cu metehne vechi? Ar trebui să primim niște explicații de la domnul Barna. Și niște scuze publice. Scrie pe pagina de Facebook Stefan Voloseniuc, om de afaceri din Marea Britanie.

 

Conţinutul acestui site nu reprezintă poziţia oficială a Secretariatului General al Guvernului - Departamentul pentru Românii de Pretutindeni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.