Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dan Barna, despre melodia populară rescrisă electoral special pentru el: 'A fost o surpriză și pentru mine. Un gest de ospitalitate'

barna

Candidatul Alianţei USR-PLUS la Preşedinţie, Dan Barna, a declarat duminică, referitor la cântecul pe care i l-au dedicat membrii filialei formaţiunii politice din comuna arădeană Sântana, că a fost "un gest de ospitalitate locală", pe care chiar l-a apreciat.

Cumpănașu intervine furtunos în cazul Colectiv - va depune o solicitare în Parlament! Acuzații la adresa lui Ponta, Cioloș și Barna


"În cadrul turneului din judeţul Arad, am fost întâmpinat într-un fel în care învăţaserăm noi că sunt românii ospitalieri. A fost o surpriză şi pentru mine, m-au aşteptat în costume populare, cu pâine şi sare şi, la sfârşit, ne-au spus: avem o surpriză pentru dumneavoastră, acel cântec. E un gest de ospitalitate locală, nu are altă semnificaţie, cei care sunt împotrivă vor da o semnificaţie hiperbolică, dar, în realitate, a fost gestul unei filiale, dintr-o comună din Arad, care îşi exprimă încrederea şi ospitalitatea şi este un lucru pe care chiar îl apreciez, şi pentru felul în care au înţeles să transmită acel mesaj", a afirmat Barna, într-o conferinţă de presă la Braşov, conform agerpres.ro.

Candidatul la alegerile prezidenţiale Dan Barna a fost întâmpinat, în comuna arădeană Sântana, cu o versiune a cântecului popular "Cântă cucu-n Bucovina", rescris special pentru el, prezentat de o formaţie locală.

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.