Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dan Barna, despre pactul care izolează PNL în Parlament: Un exercițiu firesc între partide

barna dan

Liderul USR Dan Barna a confirmat marți că formațiunea pe care o conduce va semna scrisoarea de protest pe care partidele parlamentare cu excepția PNL o vor trimite premierului Ludovic Orban. Barna a precizat că nu este ultima discuție între liderii PSD, Pro România, ALDE, USR, UDMR, PMP și grupul minorităților naționale și că s-a stabilit marți să se organizeze întâlniri „ori de câte ori situația o impune”.

  • „Am participat în această după amiază la o discuție cu liderii celorlalte partide parlamentare. Subiectele au vizat criza de sănătate publică, efectele economice și sociale pe care ea le implică si masurile ce pot fi luate la nivel parlamentar.
  • Am convenit să îi solicitam premierului Orban o intalnire săptămanala cu partidele parlamentare cu privire la masurile pentru ieșirea din criză. De asemenea, îi solicităm premierului să trimită la Parlament toate măsurile pe care le are în vedere în această perioadă. Credem că o dezbatere serioasă a acestor măsuri poate contribui la îmbunătățirea lor în beneficiul întregii societăți.
  • Solicitam societatii si cetatenilor solidaritate, colaborare si dialog. E momentul ca si noi politicienii sa aratam capacitatea de a face asta. In mod real. Discuția de astăzi fost un exercițiu de consultare firesc între partidele din Parlament. Am fost de acord ca aceste întâlniri să existe ori de câte ori va fi nevoie dacă situația o impune”, a scris Barna pe Facebook.

Vezi si: SURSE - Culisele pactului parlamentar fără PNL .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.