Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dan Barna îi dă dreptate candidatului USR la Primăria Capitalei: 'Cei care l-au sabotat în 2016 pe Nicușor Dan au fost niște tâmpiți'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Dan Barna

Liderul USR Dan Barna a declarat în direct la Digi 24 că subscrie afirmației lui Nicușor Dan potrivit căreia ceea ce a făcut Dreapta la alegerile locale "seamănă cu acțiunea unor tâmpiți". Liderul USR spune că oricine privește la modul în care PNL-ul l-a sabotat pe Nicușor Dan la alegerile din 2016 constată acest lucru.

Citește și: Adrian Năstase este trist: Și știm, nimeni nu este sau nu a fost fără pată!

"Este o afirmație scoasă din context, Nicușor Dan spune că ar dori să se întoarcă și în USR. Declarația completă este că în momentul de față este candidat independent, nu elimină nicio posibilitate, ceea ce e firește o declarație de om politic matur. Faptul că PNL a decis să susțină candidatul USR este un lucru excelent. Gândiți-vă dacă s-ar fi întâmplat asta în 2016, dacă PNL avea atunci înțelepciunea aceasta, în loc să inventeze sondaje și să rotească candidați așa în trucuri, l-ar fi susținut pe Nicușor Dan, astăzi probabil am fi avut raportul de patru ani al lui Nicușor Dan la Primăria Capitalei, în loc să ne uităm cu groază ce maiinventează doamna Firea. Ori din această perspectivă, faptul că PNL susține candidatul USR, este un lucru excelent. Sunt foarte sigur că Nicușor Dan va fi candidatul unic al Opoziției la Primăria Capitalei, ceea ce mărește foarte mult șansele să scăpăm de PSD și de Gabriela Firea la București, chiar și în sectoare și putem să începem să transformăm Bucureștiul într-o metropolă europeană", a declarat Dan Barna.

Citește și: Iohannis a primit premiul ‘Coudenhove-Kalergi’; Tusk: ‘I-am propus să fie președintele Consiliului European, a refuzat’

Întrebat cum comentează declarația lui Nicușor Dan potrivit căreia: "acum patru ani parcă am fost cu toții tâmpiți", referitoare la ceea ce s-a întâmplat în interiorul Dreptei, Dan Barna a continuat:

"Oricine se uită retrospectiv la acele sondaje scrise din pix și la cum a procedat atunci PNL-ul constată lucrul acesta. Nu știu cum s-a ajuns la acea decizie stupidă de a-l sabota din interior (n.r.- pe Nicușor Dan), deși era un candidat cu șanse foarte mari", a mai adăudat Dan Barna.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.