Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dan Barna îi TOACĂ MĂRUNT pe Vasilescu și Drăghici: Iohannis e consecvent! Nu au nicio calificare

Agerpres
Dan Barna

Preşedintele USR, Dan Barna, consideră îndreptăţit refuzul preşedintelui Klaus Iohannis de a-i numi miniştri pe Mircea Drăghici şi Lia Olguţa Vasilescu, scrie Agerpres.

"Preşedintele Iohannis a fost consecvent în poziţia sa de a nu mai gira măsurile sau manifestările iresponsabile ale acestei guvernări. Preşedintele Iohannis nu face prin scrisoarea de aseară, decât să confirme această poziţie şi nu face decât să confirme sentimentul pe care îl au românii că suntem conduşi de o gaşcă de incompetenţi, care sunt pur şi simplu rotiţi ca o camarilă personală a lui Liviu Dragnea. Persoanele care au fost propuse pentru posturile respective de miniştri, nu au în mod real, niciun fel de calificare pentru a fi miniştri în Guvernul României în momentul în care deţinem preşedinţia rotativă a Consiliului Uniunii Europene. Persoanele respective nu se califică din punctul meu de vedere, prin nimic, pentru acele poziţii", a declarat Dan Barna vineri, într-o conferinţă de presă.

Preşedintele Klaus Iohannis i-a transmis, joi, o scrisoare premierului Viorica Dăncilă în care argumentează că propunerile de numire pentru Ministerul Dezvoltării şi Ministerul Transporturilor, Lia Olguţa Vasilescu, respectiv Mircea Drăghici, în continuare, nu fac dovada îndeplinirii condiţiilor de legalitate, astfel încât să li se poată da curs.

Citește și: Klaus Iohannis UIMEȘTE după discuția cu Jean - Claude Juncker - Șeful statului mizează pe competența Guvernului Dăncilă .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.