Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dan Barna îl CONTRAZICE pe Codrin Ștefănescu: 'PSD a renunțat la mitingul din București de frică!'

Inquam Photos / Octav Ganea
Dan Barna Dacian Ciolos

Preşedintele USR, Dan Barna, a declarat joi, într-o conferinţă de presă la Bistriţa, că mitingul electoral al Alianţei 2020, programat să aibă loc pe 24 mai la Bucureşti, va fi unul la care oamenii sunt invitaţi să participe "ca la picnic", scrie Agerpres.

"Da, facem mitingul la Bucureşti, va fi în Parcul Izvor, va fi un miting deosebit de ceea ce înseamnă...va fi un miting la care oamenii sunt invitaţi să vină ca la picnic, cu copiii, cu familia, va fi un miting normal, un miting uman şi un miting civic, exact cum trebuie să fie politica în România.

Citește și: Liviu Pleșoianu îl NIMICEȘTE pe Ștefan Bănică Junior, după atacul la PSD: 'Timp de zece ani, sub Băsescu, s-a luptat cu Veta'

Am ajuns aici pentru că ani de zile am considerat că politica trebuie să o facă ceilalţi, şi noi, oamenii decenţi, să ne vedem de viaţă, de familie, de serviciu, de vacanţe, de alte lucruri. Acum trebuie să înţelegem că, dacă nu facem politică, nu avem nicio şansă şi, de aceea, politica este singura opţiune pe care o avem ca să schimbăm România, implicarea politică. De aceea facem mitingul, nu ne interesează ce fac celelalte partide, evident", a spus Barna.

Întrebat ce opinie are în legătură cu anularea mitingului electoral al PSD din Capitală, Dan Barna a spus că social-democraţii au luat această decizie "de frică", după ce au fost huiduiţi în alte zone ale ţării.

"De ce a renunţat PSD la miting? De frică, pentru că, după ce, în zonele unde credeau că se duc ca jupânii şi oamenii le cad la picioare, au văzut că cetăţenii sunt exasperaţi şi sătui de ceea ce se întâmplă de doi ani şi jumătate şi huiduie şi le reproşează, de fapt, că şi-au bătut joc de România, au înţeles că şi în Bucureşti ar fi avut exact aceeaşi soartă, pentru că, de fapt, România este exasperată de această non-guvernare PSD-ALDE, care aproape ne-a scos din Europa", a afirmat liderul USR.

Dan Barna a adăugat că liderul grupului ALDE din Parlamentul European, Guy Verhofstadt, a confirmat participarea la mitingul Alianţei 2020 din 24 mai.

"Domnul Verhofstadt a confirmat participarea şi susţinerea în campanie pentru Alianţă şi va fi pe 24, cel mai probabil, în Bucureşti", a spus Barna.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.