Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dan Barna încearcă să convingă protestatarii de la metrou: 'Organizatorii sunt iresponsabili. Angajații Metrorex trebuie să înțeleagă'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Dan Barna

Vicepremierul Dan Barna spune că organizatorii grevei de la metrou sunt „iresponsabili” și, în plină pandemie, tratează cu dispreț bucureștenii. Barna aduce "cuţitul" la o luptă cu "pistoale" şi încearcă să-i convingă cu argumente de ordin moral pe angajaţii care protestează din motive financiare.

Dan Barna scrie, vineri, pe Facebook, faptul că organizatorii grevei de la metroul bucureștean sunt „iresponsabili”.

„În plină pandemie, ei decid să trateze cu dispreț atât bucureștenii, cât și contribuabilii din taxele cărora este susținut metroul. Mai mult, fac acest lucru în apărarea unor interese private și vădit nelegale”, spune Dan Barna.

Liderul USR avertizează că angajații Metrorex trebuie să înțeleagă că datoria lor către cetățeni este singurul lucru care contează.

„Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, a explicat deja foarte bine contextul. Nu poate fi câștigătoare o luptă de pe urma căreia doar niște lideri de sindicat amorali au de profitat”, mai spune Dan Barna.

Circulaţia trenurilor de metrou este afectată vineri de un protest spontan al unor reprezentanţi ai sindicatului USLM în staţia Piaţa Unirii, care au blocat calea de rulare, împiedicând pornirea la timp, conform programului normal, a trenurilor de pasageri, anunță Metrorex.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.