Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dan Barna nu este convins că moţiunea de cenzură trece: 'Fac apel explicit la cei care pretind că sunt în Opoziție să voteze la vedere'

captură TV
Dan Barna

Liderul USR Dan Barna a declarat la "Gândurile lui Cristoiu" că nimic nu este sigur legat de șansele moțiunii de cenzură, chiar dacă ar exista deja numărul necesar de voturi, motiv pentru care recomandă celor din Opoziție să voteze la vedere, transmite Mediafax.

"Vom vota la vedere pentru a nu exista vreun echivoc. Nu este nicio îndoială și fac apel explicit la cei care pretind că sunt în Opoziție să voteze la vedere pentru a nu fi niciun dubiu", a declarat Dan Barna, la "Gândurile lui Cristoiu".

Întrebat de jurnalistul Ion Cristoiu care este primul pas după ce moțiunea trece, liderul USR a răspuns: "Să nu privim 'trece moțiunea' ca pe o certitudine. Sper să se întâmple. Dar experiența moțiunilor anterioare asta ne arată, acum sunt semnături mai multe decât voturile necesare. Cei 3 ani de politică pe care eu și USR îi avem ne-au arătat că precauția este o abordare sănătoasă. Apoi intrăm în logica pactului pentru anticipate, singurele care așează România pe direcția necesară. După alegeri anticipate categoric da, suntem dispuși să intrăm la guvernare. Se poate apoi ca în 60 de zile președintele să propună doi premieri de formă care să fie respinși, după care următorul președinte, și asta îmi doresc să fac, să fie dizolvarea Parlamentului. Deci februarie-martie e un termen foarte realist. E mesajul pe care l-am transmis și în discuțiile cu PNL", a mai spus Dan Barna.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.