Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dan Barna, președintele USR, anunță DEZASTRUL, după adoptarea modificărilor la Codul de procedură penală: 'De azi, oficial, România e un rai al infractorilor'

dan barna

Preşedintele USR, deputatul Dan Barna, a declarat luni, după adoptarea modificărilor la Codul de procedură penală, că România a fost transformată "într-un stat al infractorilor", informează Agerpres.

"Astăzi aţi transformat oficial România într-un stat al infractorilor, în mod oficial şi declarat. De astăzi, cei care fac evaziune fiscală şi spălare de bani nu vor mai putea fi arestaţi şi după ce ne vor fura banii nouă, tuturor, vor putea pleca în Brazilia sau în Costa Rica. De astăzi, prin votul dvs., pedofili, criminali şi alţi infractori filmaţi cu telefonul mobil de un martor vor scăpa dacă nu vor fi alte probe. Prin votul dvs. de astăzi, femei, fiice sau copii agresaţi vor trebui să-şi privească în ochi în timpul declaraţiilor violatorii sau interlopii", a spus Barna.


Citește și: ULTIMĂ ORĂ Comisia Iordache a avizat favorabil modificările Codului de procedură penală


El a adăugat că România a ajuns în această situaţie deoarece sunt penali în funcţii publice.

"De astăzi, România este un rai al infractorilor şi am ajuns aici pentru că astăzi în România sunt penali în funcţii publice. USR când va veni la guvernare se va dedica să repare tot ce aţi făcut acestei ţări. Fără penali în funcţii publice!", a afirmat Barna.

Plenul Camerei Deputaţilor a adoptat luni proiectul de modificare a Codului de procedură penală, cu 175 voturi "pentru", 78 voturi "împotrivă" şi o abţinere.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.