Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dan Barna PRIVEȘTE DETAȘAT demiterea lui Nazare: s-a discutat cu partidul. Cîțu, AVERTIZAT să nu se atingă de Mihăilă

captura Antena 3
Dan Barna

Vicepremierul Dan Barna anunță că demiterea ministrului Alexandru Nazare de la Finanțe este problema PNL și că o astfel de decizie putea fi luată numai după discuții cu partidul care a propus ocupantul funcției. Deși Cîțu a dat ieri un semnal către USR și a declarat că cele mai mari restanțe sunt la ministerul Sănătății, Barna e convins că Florin Cîțu nu o va demite pe Ioana Mihăilă.

"După cum am spus și ieri, premierul m-a sunat acum două zile. Știam că există anumite probleme de comunicare și anumite nemulțumiri. În protocolul de colaborare se spune clar că premierul trebuie să discute cu partidul care a făcut nominalizarea, înțeleg că a discutat. Au fost două discuții. Acum două zile mi-a spus că vrea demiterea și ieri mi-a reconfirmat.

Eu cred că nu vor exista noi remanieri. Nu există listă neagră. E un guvern, se fac toate eforturile e a guverna. Sper ca după ce trece această perioadă de D

Dacă avem un protocol, protocolul rămâne în vigoare. Ministrul Sănătății e foarte activ, nu se pune problema de remaniere", a declarat Dan Barna.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.