Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dan Barna pune tunurile pe Dăncilă și avertizează: 'Dacă nu veniți, depunem moțiune de cenzură'. Ce îi solicită liderul USR lui Klaus Iohannis

captură TV
Dan Barna

„Politica crizei - asta au dat Dragnea și PSD românilor în ultimii trei ani”, susține Dan Barna pe Facebook, care o acuză pe Viorica Dăncilă că duce mai departe politica lui Liviu Dragnea și se agață de scaun ca să supraviețuiască. El îi cere lui Dăncilă să vină în Parlament pentru votul de reconfirmare, avertizând că în caz contrar va depune moțiune de cenzură. De asemenea, el îi solicită lui Klaus Iohannis să cheme la discuții pentru un acord de declanșare a anticipatelor.

ANALIZĂ - Guvernul merge la CCR: Klaus Iohannis mai poate bloca ședințele de Guvern încă cel puțin 20 de zile

„Politica crizei! Asta au dat Dragnea și PSD românilor in ultimii trei ani, crize dupe crize, abuzuri, ilegalități și o incompetență strigătoare la cer. Dăncilă continuă politica lui Dragnea și se agață de scaun ca să supraviețuiască.

În loc să găsească oameni onești și competenți pentru funcțiile de miniștri și să vină cu ei în Parlament, așa cum îi cere legea și cum așteaptă cetățenii, Viorica Dăncilă trage de timp, pentru că nu mai are majoritate și nici legitimitate, încă 45 de zile.

Doamna Dăncilă, veniți în Parlament pentru votul de reconfirmare. Dacă nu veniți, depunem moțiune de cenzură. USR este pregătit să voteze o moțiune de cenzură și să deschidem astfel calea către alegeri anticipate și o nouă guvernare, una care să fie în stare să guverneze România cu adevărat.

Cerem și președintelui României să cheme partidele la discuții pentru un acord de declanșare a anticipatelor.”, scrie Dan Barna pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.