Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dan Barna, reacție la declarațiile lui Cîțu: 'O retorică acidă și agresivă. Guvernul este la câteva minute de a-și încheia mandatul'

Facebook
Dan Barna

Vicepreședintele USR Dan Barna a declarat marți premierul Florin Cîțu folosește o retorică „acidă și agresivă”. Reacția fostului lider USR PLUS vine după ce premierul a spus că, votând moţiunea de cenzură depusă de PSD, foştii miniştri USR-PLUS vor confirma acuzaţiile de „incompetenţă” formulate de social-democraţi în respectivul document.

„Această retorică acidă, agresivă și mereu de escaladare pe care o folosește încă premierul Florin Cîțu de 2 luni de zile, iată coaliția a fost aruncată în aer și guvernul este la câteva minute de a-și încheia mandatul. Nu este vorba de nicio însușire de critici. Premierul trebuie să plece. Premierul nu are nici competența nici umană, nici profesională să conducă Guvernul României. A dovedit-o din plin în cele opt luni de guvernare”, a spus Dan Barna.

Premierul Florin Cîţu a declarat, luni, că, votând moţiunea de cenzură depusă de PSD, foştii miniştri USR-PLUS vor confirma acuzaţiile de “incompetenţă” formulate de social-democraţi în respectivul document.

„Aş vrea să vorbesc puţin despre moţiunea asta de cenzură, că am citit-o. Şi vreau să văd şi eu mâine în Parlamentul României, pentru că în moţiune spune foarte clar. PSD spune aşa: incompetent ministrul Sănătăţii, incompetent ministrul Investiţiilor, incompetent ministrul Transporturilor, ministrul Economiei. Dar, mâine, USR, care a avut aceste mandate, spune aşa: ‘Da, are dreptate PSD’. Deci, mâine, Drulă va vota împotriva lui Drulă. Sunt sigur că este o premieră în România, dar ceea ce îmi spune mie că am fost foarte indulgent şi, de fapt, trebuia să îi dau afară mai devreme pe aceşti oameni dacă ei înşişi spun că au fost incompetenţi şi votează pentru această moţiune”, a spus Cîțu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.