Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viceprimarul PNL al sectorului 2, Dan Cristian Popescu, despre discursul lui Liviu Dragnea: 'România nu e o miză care poate fi jucată la ruleta rusească'

Facebook/ DCP
Romania UE

Dan Cristian Popescu, viceprimarul PNL al Sectorului 2, susține că ultimul discurs al liderului PSD, Liviu Dragnea, este unul grav pentru România.

„Semnalul dat ieri de Liviu Nicolae Dragnea de la tribuna congresului PSD e departe de a fi amuzant. E grav. E grav nu pentru PSD, nu pentru unii sau alții din orice partid politic, nu pentru președintele României, ci pentru însăși România. O gașcă de derbedei certați și cu legea și cu minima educație a luat ostatec o țară.

Ca viceprimar al Sectorului 2 al Capitalei, ca fost deputat în Parlamentul României, ca membru al PNL, dar, mai ales, ca om care înțelege bine pericolul în care ne aflăm cu toții, fac un APEL către toți acei oameni, membri ai Parlamentului, care se mai pot servi de propria rațiune și îi rog respectuos și sincer să înțeleagă importanța momentului, să-și amintească pentru ce au fost votați de oameni, să nu devină complici ai unei combinații murdare care poate arunca România într-un hău istoric.

România nu e amanta găștii de golani politici (iertată îmi fie expresia!), nu e o miză care poate fi jucată la ruleta rusească. România, prin noi toți, a făcut eforturi extraordinare pentru a reintra în lumea civilizată și democratică. România trebuie să rămână membră a UE și NATO. Nimeni, repet: NIMENI nu are dreptul, indiferent din ce motiv, să batjocorească o țară întreagă și să-i compromită și prezentul și viitorul. Dragnea TREBUIE OPRIT! Până nu e prea târziu. Azi la ora 16.00 se va citi Moțiunea de Cenzură în Parlament. Joi, 20 decembrie, va fi votată. Îndrăznește să crezi: moțiunea va trece! Dumnezeu să binecuvânteze România!", a precizat Dan Cristian Popescu pe pagina sa de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.