Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dan Helciug, solistul trupei Spitalul de Urgență face DEZVĂLURI NEAȘTEPTATE: Am fost un copil sărac, cu probleme medicale mari

playtech.ro
dan helciug

Copilăria este o poveste şi sursă de creativitate, consideră Dan Helciug, solistul trupei Spitalul de Urgenţă, potrivit agerpres.ro. El mărturiseşte, pentru AGERPRES, că a rămas în continuare un copil, doar jucăriile din jurul său sunt cele care s-au schimbat.

"Sunt acelaşi copil. S-au schimbat doar jucăriile din jurul meu. Copilăria este sursa mea de emoţie creativă", afirmă artistul.

Pentru Dan Helciug, cele mai fericite momente ale copilăriei au fost "cântările din parc" sau băile nocturne din lacul Herăstrău. "Cele mai fericite momente au fost cele din adolescenţă... Cântările din parc, băile nocturne din lacul Herăstrău. Nu am avut o copilărie strălucită", spune Helciug.

El povesteşte că a fost un copil sărac, cu multe probleme medicale, dar că nu regretă nimic. "Am fost un copil sărac, cu probleme medicale mari. Cele mai frumoase momente le am din taberele şcolare. (...) Nu îmi pare rău de nimic. Cum să te superi atunci când eşti testat de viaţă?", afirmă artistul.

Cea mai mare trăsnaie din copilărie a făcut-o pentru a ajuta un prieten. "Am furat nişte 'ventile' de bicicletă şi becuri, pe care le-am vândut că să ajutăm pe cineva din gaşca noastră", spune el.

Artistul nu are prea multe lucruri care să-i aducă aminte de copilărie, deoarece apartamentul în care locuia a trecut printr-un "incendiu total", când el avea doar 12 ani. Cu toate acestea, pentru Dan Helciug copilăria reprezintă sursa sa de creativitate.

"Copilăria este sursa mea de creativitate. Copilăria este o poveste", consideră artistul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.