Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dan Ilie Morega, încă un dosar penal. De această dată pentru violență după ce a lovit o jurnalistă

Facebook
Dan ilie Morega

Fostul prefect Dan Ilie Morega s-a ales cu un nou dosar penal după ce în cursul acestei zile a lovit o jurnalistă deranjat de întrebările acesteia.

Morega a chemat jurnaliștii pentru a organiza o conferință de presă după ce a fost prins pentru a 6-a oară la volanul mașinii sale deși avea permisul suspendat.

Poliția i-a deschis un nou dosar pentru loviri și alte violențe fostului prefect pentru agresiune, potrivit Digi 24.

 

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj au anunţat că au fost sesizaţi despre faptul că o femeie a fost agresată de un bărbat.
„În această după-amiază, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu au fost sesizaţi de către o femeie, în vârstă de 34 de ani, din localitate, cu privire la faptul că în timp ce se afla în timpul serviciului, a fost agresată fizic de un bărbat, în vârstă de 78 de ani, din municipiu. La faţa locului s-a deplasat un echipaj de poliţie sprijinit de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Gorj”, au arătat poliţiştii.

 

Morega, prins pentru a șasea conducând cu permisul suspendat

Fostul prefect de Gorj Dan Ilie Morega a agresat fizic vineri o jurnalistă, jandarmii au venit la fața locului, informează.

Fostul prefect a organizat o conferință de presă după ce s-a ales cu un nou dosar penal, unde a invitat mai mulți jurnaliști. Enervat de întrebările unei ziariste, acesta a început să o agreseze fizic. „De ce ați dat în mine”, spune jurnalista în videoclip.

Amintim că el a fost internat la secția Psihiatrie a Spitalului Județean din Târgu Jiu, iar medicii au recomandat ca, timp de 6 luni, să nu se mai urce la volan. Morega nu doar că nu a respectat interdicția, dar și-a pus și girofar la mașină și a declarat că este agent în misiune.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.